modakantochnie!

Zoals beloofd een verslag van het provinciaal jeugd-en veteranencriterium en zoals beloofd, we hebben gestunt! Voornamelijk Jesse moet ik zeggen. Effe een C0 met 3-1 wandelen sturen, zonder pardon en zonder cadeau. Het doet ons zijn nederlaag vergeten eerder op de dag tegen een E6. Uiteindelijk toch nog goede voor een bronzen medaille bij de kadetten jongens.

We hebben het nog voortreffelijk gedaan. Jeroen Verhelst pakte eveneens een bronzen medaille bij de -21 jarigen terwijl Eulalie haar tweede plaats bij de kadetten meisjes verzilverde (na Marie Maesen (C0 bij de heren))

Bij de oudjes behaalde ikzelf een derde plaats nadat ik serieus naar huis werd gespeeld door Dirk Lamproye (zilver) en toch een klassement te zwak bleek tegen Johan Marcoen (goud).

De zestiende is het provinciaal criterium seniors. Hier kan iedereen gewoon aan meedoen en ik vind wel dat we daar moeten proberen om onze club wat extra in de verf te zetten. De opkomst vandaag was nogal aan de magere kant. Vier medailles op zes deelnemers is wel niet slecht maar voor de afwezigen was het een gemiste kans om eens tegen hogere klassementen te kunnen spelen.
Volgende keer beter.

Danny