Indian Summer!

We zijn ondertussen al half september. Willem is druk bezig met de opstelling van de ploegen.

Fons en Klaas die al praktische regelingen aan het treffen waren om tegemoet te komen aan Willem zijn ploegopstelling voor deze week

Vandaag kondigde zich aan als de laatste echte zomerdag. Jeezes, vanaf morgen 10 graden kouder en woensdag 30 liter water per vierkante meter op onze frak!

Soit, de laatste gelegenheid om nog eens goed te zweten. Wij sparen ons zweet op moet ge weten! Niets mag verloren gaan en elke druppel wordt in speciaal daartoe voorziene reservoirs opgevangen. Vergis u niet! Dit heeft niets te maken met de te lage waterstanden van grondwater en andere inmiddels onbevaarbare waterlopen. Hell no! Woensdag 30 liter! Kom zeg, waarom zouden we. Nee, wij sparen dat op voor later, voor wanneer we zo nodig nog eens moeten kunnen doen alsof we gezweet hebben. Immers van in het Smiske te zitten krijg je uw tafeltennisshirt niet nat en leg dat dan maar eens uit.

Genoeg gezeverd! Het was vandaag training links spelen.

Nu, als je wil links spelen moet je de pallet wel in de andere hand houden.
Het zou anders wel handig zijn voor in de dubbel moest één van ons twee links spelen!
Het ging er bij wijlen hard aan toe. Een revanchke tussen Jan en Dirk. Ondanks alle wilde verhalen die Jan verzon over olifanten, giraffen, kersen en loeiharde kreten was Dirk met niets van zijn stuk te brengen.
Onze webmaster! (hij is wel niet verantwoordelijk voor de rommel die ik hier post)
en Karl, terug van weggeweest! Ook nog steeds dezelfde!
en tenslotte, btw, ik moest van Dirk tegen die mannen van Gürzenich zeggen dat dat Duits bier bijna op is, dus Willem, ge moet niet tot volgend jaar wachten voor de terugwedstrijd